Euroglot, elektronisch woordenboek in zes talen

Vertaal je vaak brieven, e-mails en andere documenten van of naar het Engels, Duits, Frans, Spaans of Italiaans en heb je er moeite mee om precies die vertaling te kiezen die de boodschap weergeeft? Dan ben je niet de enige. Ook het kiezen van de juiste vervoeging van het werkwoord in een zin kan soms heel lastig zijn. Met Euroglot Professional elektronisch woordenboek correspondeer je sneller en doeltreffend in een andere taal. Euroglot Professional is een offline woordenboek voor gebruik onder Windows 7,8 of 10.

windows10

Waar kan Euroglot elektronisch woordenboek u mee helpen?

Met Euroglot Professional voor Windows vertaal je kruislings woorden, uitdrukkingen, gezegden en spreekwoorden in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Euroglot Professional beschikt over een uitgebreide grammatica module. Het elektronisch woordenboek geeft gerichte informatie over vervoegingen en verbuidingen, woordsoort, woordgeslacht en stijlkenmerken. Voor zelfstandige naamwoorden toont het programma naamvallen en meervoudsvormen; voor bijvoeglijke naamwoorden de verbuigingen en trappen van vergelijking. Daarnaast geeft Euroglot voor elk werkwoord de vervoegingen in alle tijden.

Euroglot Professional kan je helpen met de communicatie in een andere taal. Hierbij staat het kiezen van het juiste begrip binnen de context centraal. Het elektronisch woordenboek is zo ingericht dat in een oogopslag te zien is welk begrip het best past binnen de context van je tekst.

Waarom kies je voor Euroglot Professional?

Euroglot Professional kent een grote woordenschat van ruim 350.000 woorden, uitdrukkingen en spreekwoorden per talenpaar.
Doordat verwante begrippen woorden aangegeven bij het woord of de uitdrukking die je hebt opgezocht of vertaald, zie je gelijk welk begrip past binnen de context van de tekst.
Ieder begrip heeft een thesaurus functie waarmee u alle synoniemen en verwante betekenissen kunt bekijken. Door het gebruik van synoniemen wordt een tekst beter leesbaar.
Voor ieder begrip kan de grammatica module worden geraadpleegd. Bij werkwoorden laat het vertaalprogramma vervoegingen in alle tijden en persoonsvormen zien. Voor zelfstandige naamwoorden toon het vertaalprogramma de naamvallen en meervoudsvormen en voor bijvoeglijke naamwoorden verbuigingen en trappen van vergelijking.
Euroglot Professional beschikt over een module met vakwoordenboeken op het gebied van technische, chemische, juridische, financiële, medische en IT terminologie.

wordlink

Koppeling met Microsoft Word

Selecteer een woord of uitdrukking en bekijk direct de vertaling in Euroglot

leesvenster

Leesvenster om een tekst beter te begrijpen.

Laad een tekst in en bekijk de vertalingen van woorden en uitdrukkingen.

Euroglot voor Windows, een krachtig woordenboek offline op je desktop.

Euroglot Professional
9,95 p.m.
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans.
Offline vertalen
Woordenboeken kruislings vertalen
350.000 woorden, uitdrukkingen
 
*Gefactureerd wordt voor het gehele jaar
 
 
 
Euroglot Premium
15,00 p.m.
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans
Offline vertalen
Woordenboeken kruislings vertalen
420.000 woorden, uitdrukkingen
Vakwoordenboeken Chemisch, Medisch, Juridisch, Financieel, IT, Technisch
Te installeren op twee PC's
Euroglot Online account
 
* Gefactureerd wordt voor het gehele jaar