Euroglot, gratis vertalen op je Android toestel

Euroglot is een gratis vertaal app op uw Android smartphone of tablet. De app werkt offline. Met andere woorden: geen roamingkosten als u in het buitenland bent en gebruik wil maken van een vertaalapplicatie.  U kunt de vertaal app gratis downloaden in de Play Store en direct beginnen met vertalen tussen twee talen naar keuze. Wilt u meer functionaliteiten? Deze kunt u aankopen via de inApp store in de app.

Breid Euroglot voor Android uit met de volgende functionaliteiten:

U kunt uw woordenboek eenvoudig uitbreiden met extra talen via de InApp store. De beschikbare talen zijn Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.
Een prachtige functionaliteit van Euroglot is de Thesaurus. Op zoek naar een verwant woord of synoniemen van een woord of uitdrukkingen? Breidt de woordenschat van Euroglot uit en voeg deze functionaliteit toe via de inApp Store.
Een belangrijke uitbreiding op uw app is de grammatica module.Alle werkwoordsvervoegingen, vergrotende en overtreffende trap of geslachtskenmerken van een woord zien? Download dan het grammatica component en vraag de grammatica op van ieder woord in het woordenboek.
Wilt u weten hoe een woord of een uitdrukking wordt uitgesproken in het Nederlands, Engels, Frans of Duits? Schaf dan via de inApp store de uitspraakmodule aan. Er worden 80.000 woorden en uitdrukkingen uitgesproken door native speakers.
Vindt u het moeilijk te vertalen voor specifieke vaktaal? Koop dan een aanvullend woordenboek. Er zijn woordenboeken voor Handel, ICT, Techniek, Medische termen, Chemie en Juridische termen. Er is ook een woordenboek met vertalingen van veelgebruikte spreekwoorden.

euroglot-iphone-ipad

Download Euroglot helemaal gratis en begin gelijk met vertalen.

google-play-store-button

Maak betere vertalingen met synoniemen.

De naam thesaurus is afkomstig uit het Grieks en betekent schat of schatkamer. Met de thesaurus functie vindt u een schat aan betekenisverwante woorden en synoniemen. De thesaurus zorgt ervoor dat u meer en betere resultaten vindt.

android-thesaurus-2

android-grammar

Vervoegingen bekijken.

Deze module geeft gerichte informatie over vervoegingen en verbuigingen, woordsoort, woordgeslacht en stijlkenmerken. Voor ieder werkwoord worden de vervoegingen in alle tijden en persoonsvormen weergegeven. Van zelfstandige naamwoorden worden de naamvallen en meervoudsvormen getoond en van bijvoeglijke naamwoorden de verbuigingen en trappen van vergelijking.

Woorden laten uitspreken door native speakers.

Voor het Nederlands, Engels, Frans en Duits worden 80.000 woorden en uitdrukkingen uitgesproken door native speakers. Ideaal als je de uitspraak van een taal goed wilt leren.

Vertaal vakterminologie.

Vertaal vaktermen met de modules Medisch, Chemisch, Juridisch, Financieel, Techniek en IT