Taalbarrières doorbreken
in een beschermde omgeving

Met Offline Neural Machine translation

Over Euroglot

Al sinds 1985 is Linguistic Systems BV actief op het gebied van het ontwikkelen van (ver)taal systemen. Samen met diverse taalwetenschappers, native speakers, professionele vertalers en softwaredesigners wordt het eerste elektronische meertalige woordenboek ontwikkeld aan de hand van een uniek algoritme dat woordconcepten kruislings met elkaar verbindt. De inhoud van de woordenboeken is ook beschikbaar als RESTful API.

In 2020 begon Linguistic Systems met het doen van onderzoek naar neural machine translation. In 2021 resulteert dit in de eerste neural machine vertaalsoftware in Nederland die offline in een protected environment kan werken.

De missie van Linguistic Systems is het doorbreken van taalbarrières. Hierbij staat privacy voorop. Wij geloven dat het belangrijk is dat je weet wat er met je gegevens gebeurt en deze kunt beschermen indien nodig. Wij bieden een oplossing voor bedrijven die hun gegevens afgeschermd van het internet willen houden maar toch gebruik willen maken van de kracht van neural machine translation.