Geheimhouding gewaardborgd

Euroglot NMT Desktop is offline vertaalsoftware voor Windows en draait lokaal op je computer. Er is geen internetverbinding nodig. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn van de geheimhouding van je gegevens. Gebruik je een online vertaalservice dan stuur je je gegevens naar de server van iemand anders. Op dat moment verlies je de controle over je gegevens. Met Euroglot NMT houd je je gegevens voor jezelf.

Werk efficiënter

Met Euroglot NMT Desktop offline vertaalsoftware voor windows kun je tekst lezen en schrijven en vertalen naar een andere taal. Vertaal contracten, e-mails, geselecteerde tekstfragmenten of hele documenten. Je kunt dit alles doen zonder karakterbeperkingen en zonder te hoeven schakelen tussen toepassingen. Importeer en exporteer Word documenten en behoud de opmaak van je tekst

Verlaag je vertaalkosten

Omdat je een onbeperkt aantal tekens kunt vertalen en je kunt besparen op de kosten voor vertalers, zullen je vertaalkosten aanzienlijk dalen.

Euroglot NMT Desktop is nu beschikbaar

Euroglot NMT is nieuwe software, die we grondig willen testen. Euroglot NMT is nu beschikbaar als gratis proefversie. Graag horen wij u feedback.