Euroglot Professional

Een krachtig meertalig woordenboek op je desktop

Beschikbaar voor Windows 

Vertaal betekenis, niet zomaar woorden

De kracht van Euroglot is de manier van het aanbieden van de vertaling. De betekenis van het woord staat centraal. Woorden en uitdrukkingen worden gegroepeerd op basis van hun betekenis zodat je in één oogopslag ziet welke vertaling je nodig hebt. Vertaal kruislings woorden, uitdrukkingen, gezegden en spreekwoorden in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. Euroglot Professional beschikt over een uitgebreide grammatica module. Het elektronisch woordenboek geeft gerichte informatie over vervoegingen en verbuidingen, woordsoort, woordgeslacht en stijlkenmerken. 

Gebruik de juiste uitdrukking in een andere taal

Het is niet eenvoudig om een goede tekst te schrijven in een andere taal. Uitdrukkingen zijn vaak moeilijk te vertalen en ook het vinden van het passende woord binnen de context kan een behoorlijke uitdaging zijn. Met Euroglot Professional vind je de juiste uitdrukking in zes talen.

Vakterminologie vertalen

Euroglot Professional beschikt over zes vakwoordenboeken met verzamelingen juridische, technische, financiële, medische, chemische en IT terminologie die automatisch integreren in het programma.

Euroglot Professional wordt geleverd als download

Medisch

Nederlands, Engels, Duits.

Juridisch

Nederlands, Engels, Frans, Duits

Handel / Financieel

Nederlands, Engels, Frans, Duits

Technisch

Nederlands, Engels, Frans, Duits

IT

Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans

Chemisch

Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans

Voor wie?

De Euroglot Professional woordenboeken zijn een handig hulpmiddel voor iedereen die een andere taal aan het leren is, of zijn vertaalde tekst wil verbeteren. Euroglot Professional wordt veel gebruikt in het onderwijs. Verschillende middelbare scholen en universiteiten gebruiken het programma als hulpmiddel bij het taalonderwijs.

Euroglot Professional

  • Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans vertalen
  • Uitgebreide woordenschat
  • Synoniemen en betekenisverwante woorden voor ieder woord
  • Uitdrukkingen en spreekwoorden
  • Uitspraak voor ieder woord